Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskensnatt

Månsken, skuggljus över vatten
sveper upp mot land

Månsken, skuggljus smeker natten
färgar skog och strand

blått och svart och allt emellan
blått och svart och inget mer
blå är tonen där vid källan
svarta spåren som jag ser

Varför kom du ? Varför gick du ?
Ville du ej stanna kvar ?
Frågan stannar varför gick du ?
Saknaden är allt jag har




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-03-06 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg