Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till han 


tagen .



 - Jag ligger vaken, och blå

iskall i väntan

mot mitt fönster

andas jag

och skriver ditt namn

med mitt

och gör ett hjärta

runt oss



Jag lyssnar till, dom orden

som inte var där då

din lukt sitter kvar

när jag andas

på min kudde

och jag tänker inte duscha av mig

dina kramar

eller handsvetten

genom mitt hår




- Jag ligger vaken, men drömmer

taket är fullt av stjärnor

med din favorit tröja

minns jag din mjuka del

överallt , finns du

mot fantasi

och ett tomt hus

att leva i . 




Fri vers av daniele
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-03-06 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele