Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Falukorven det enda konstanta i mitt liv...


Falukorv

Falukorv äter den fattige mest av tvång
Falukorv äter patrioten för att göra rätt
Falukorv äter stjärnkocken med en sång
Falukorv äter de flesta för att bli mätt

Här finns inga krussidulller och lull - rätten är helt ärlig magen ska bli full




Övriga genrer av Casca
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-03-06 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casca