Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte tankar som inte var genomtänkta...


Tänker om...

Tänkte att jag skulle tänka om...

Tänkte att det var du som inte tänkte
Tänkte att det var dig det var fel på 
Tänkte att det var du som hade fel
Tänkte att den elaka var du

Tänk om allt var tvärt om

Tänk om du var den smarta
Tänk om jag hade fel
Tänk om  du inte är dryg
Tänk om det är jag som inte bryr mig

Tänk om det är jag som måste tänka om

Tänk om den dumma inte är du
Tänk om den själviska inte är du
Tänk om den sjuka inte är du
Tänk om du inte är falsk

Tänk om du tänker annorlunda om mig nu

Tänk om jag hade kunnat tänka klart
Tänk om jag kunde tänkt om
Tänk om jag kunde tänka rätt
Tänk om jag inte tänkte

Tänker på dig och skäms för mina bristande tankar

Tänker att jag inte ska säga något men måste
Tänker inte så bra som jag tänkte att jag tänkte

Tänker om

Tänker att jag inte tänkte på ditt bästa
Tänker att jag bara tänkte på mig
Tänker att det var just så som jag tänkte
Tänker att det är lite läskigt ändå

Tänker att du tänker på mig
Tänker att det inte bara är positivt
Tänker att min självbild är feltänkt
Tänker att den måste tänkas om

Tänker att du tänker själv och tänker inte som jag tänker
Tänker att det är nog tur det

...måste tänka om tanken om mig själv...




Fri vers (Fri form) av Casca
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-14 23:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fina tänkta tankar
hur kan vi veta vad som är rätt eller fel?
tänk så
det tar tid att bygga ett hus
på samma sätt tar det tid känna människa igen
vi förändras i otakt eller takt medan
kanter slipas
dessutom alla är inte i själen sunda
du gör varken rätt eller fel
vackert tänkt är resan nog
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Casca