Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är jag vacker igen älskling



Ditt leende avslöjar mitt utseende
När jag ler mot dig gör du mig vacker
Du gör mig vacker inifrån och ut
Du gör detta flera gånger var dag
för jag är din själs spegel
När du tittar på mig säger jag;
Nu är jag vacker igen älskling




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-03-07 09:15



Bookmark and Share


  glittertindra
När man lockar fram det vackraste hos varandra är det bra... mer än bra... :)
2007-03-07

  Ronny Berk
leenden är vackra... gör oss vackra... själens spegel säger mer än ytans...
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt