Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Förr stod stinsen och vevade utanför stationshuset)


Snart ankommer våren...

Vinterns bommar fälls

Talgoxen gnisslar maniskt

från sin stationsvev

 

 




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-03-07 14:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om du går till doktorn
och hon är på lyset
kanske du kan få en kul spruta
vilket gör att du kan stå över ett kast
och börja om från en första ruta

jag gillar ditt sätt att stänka
omkring orden som på lek
vilket antyder du kan tänka
mer än på boll o litet tek
2007-03-10

  Rasmus Canbäck
härlig känsla ;) Shit vad man längtar
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP