Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De saknade dagarna

Glädj dig åt nu
Innan du längtar tillbaka till ögonblicket du precis befunnit dig i

Aldrig är man nöjd med dagen
Alltid vill man ha det som förr
Man vill ha gårdagen tillbaka

Gårdagen var bra jämför med idag
Idag är allt hundra gånger sämre
Och gårdagen var rena helvetet

För för varje dag som går
Blir allt värre

Och jag saknar dagen igår
Då jag saknade dagen före igår
Då jag saknade dagen dessföreinnan

Och jag saknar vad vi hade, älskling
Jag saknar oss
Men vi tynar bort mer och mer nu
För varje dag som gått


 




Fri vers av Fallingforyou
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-03-07 20:10



Bookmark and Share


  Uppochner
Mycket visa ord : )
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Fallingforyou