Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns nervfibrer

Det finns nervfibrer
som kopplar hjärtat
till ögonen.

Använd dom.




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 502 gånger
Publicerad 2007-03-07 20:23



Bookmark and Share


  VITRIOL
Ja så bra. Varför gömma bakom slutna ögon. Det måste var därför som en käresta tycker man strålar så vackert ibland. Har man ingen att titta på kan man ju alltid ställa sig framför spegeln.
2007-03-09

  KonstigaKatter
Vad kan jag säga om inte LYSANDE!
2007-03-08

  aftermath
en god uppmaning som tål att upprepas när det \"glappar\"!
2007-03-07

    Camapani
äger alla dem?
2007-03-07

  Söder
Åh så fint sätt att se... läser med hjärtat dessa ord... tack.
2007-03-07

  ia VIP
helt uppenbart och fullkomligt självklart!!!
strålande...
2007-03-07

    Erika H
självklart...
underbar text
tack
2007-03-07

  Lilla My* VIP
Kort o koncis vacker uppmaning!!;)
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist