Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..jag skulle fylla fyra


Minnet från sommarkolonin

Den oälskade sitter igenmurad

munnen täppt av cement

fastnitad i en enda fråga

hur är det möjligt att överge ett litet barn

och ändå älska




Fri vers av Rachel Roth
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-02-14 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth