Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förlängda ögonblicket


I det förlängda
ögonblicket

mellan det

att den ena
foten

lämnar marken

och den andra
landar

finns det
en hel värld

som du kan
fylla

med ett andetag




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-07 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det landar där, en
hel värld bortom tid
tycker om formen och
att texten lämnar rum att
själv ställa
snyggt, snyggt!
2007-03-16

  Tina-sol
Jag riktigt känner fötterna lyfta och landa...fint!
2007-03-09

  Sunlight
Ahh... upplyftande läsning... utvidgar min rymd! Härligt formulerat!
2007-03-09

  Rachel Roth
gående meditation..
snyggt skrivet
och sant...
2007-03-08

  KonstigaKatter
Att fånga det flytande ögonblicket... Om vi hade kunnat spela vårt liv om och om igen i slow motion, tittat noggrant och göra vårt livs korsord med \"vad har vi missat?\"... Det är det som du har satt i dina ord...
2007-03-08

    Erika H
vackert... mjukt berättande
om livet i mellanrummet i ett
andetag
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist