Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheter


Minnets hemligheter
som fastnat på tapeter
Kan det någonsin gå bort?
Inget minne är så kort




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-03-08 16:13



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ja - \"det sitter i väggarna...\" Din beskrivning är fin... väl formulerad..
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt