Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skulle bli sådär lycklig för lite konstruktiva tankar, såga gärna den här... Inspererad av Erik Fylkeson vill jag tillägga


När pianot slutade spela

Han trodde att han låg långt ifrån

den dödes bädd

 

så fel

så fel

 

mina fingrar drabbades när

 likstelheten slog till

 

jag strödde

tårar

och tomma beröringar

in i mörkret

 

det fanns ingen säng

där trygghet bäddades in i

någonting

 

och mina fingrar

har slutat sjunga




Fri vers av frig
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-03-08 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frig
frig