Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frekvenstörningar







Dina ORD


är som ett rosa bubbelgum...


smakar gott i ett par minuter

innan


man spottar ut det...




Fri vers av Maya
Läst 462 gånger
Publicerad 2007-03-09 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya