Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens pulserande


Fåglarna i skyn leker med solens strålar
Svävar som penseldrag som om dom målar

Bofinken sjunger i takt med vårens andetag
Känner mig lite förtrollad och blundar ett tag

Ser hur snön smälter till små pusselbitar
Solens strålar blixtrar mot sjön som nitar

Vårens pulserande sluter sig kring min kropp
Fylls av något nytt och det tänds nya hopp

Magiska under cirkulerar med vårvindar
Ny kraft föds och våren oss varmt inlindar

Så mycket nytt vi kommer att uppleva
När vårens maskineri för oss börjar veva

Låt ridån gå upp och vi dig får välkomna
En dag med dig och man så gott kan somna

Vaknar så full av liv och ett leende så stort
Vill ta vara på varje dag för du är här så kort

Vill inte missa något av detta underbara
Låt mig få uppleva allt och med dig vara

En livsört som går i kärlekens enorma anda
Så härligt att återigen få se dig här landa

Våren du är så jädrans go


Skriven av: Nattig




Fri vers av nattig
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-03-10 11:59



Bookmark and Share


  Antropofagen
visst är den go! och den kan få återvända bums, tack!!
2007-03-19

    Charlotte S
Lilla mamma. Jag älskar dina underbara, upplyftande och värmande ord. Jag behöver det idag! Jag behöver dig, alltid! Jag flörtar med dig och du vet varför.
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

nattig
nattig