Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ljusstråle

En ljusstråle
letade sig sakta in i mitt inre

med sin envishet
bände den upp mitt hjärta

ja måhända var ljusstrålen en ängel
eller livsgnistan själv
eller så var den
du

vad vet jag
kanske inget
men jag känner att jag är
vid liv




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-10 15:15



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Härlig känsla i det du skriver
Mycket uppskattat
N T
2011-09-18

  prinscess VIP
o vad vacker den här lyste verkligen upp
så väldigt vackert...det gav ljus i själen
2007-03-10

  nettizen
Och det är väl härligt! Just den där känslan av att LEVA! Härlig dikt!!!!
2007-03-10

  Lena K Nilsson VIP
Jättefin!
2007-03-10

  Rachel Roth
endast hjärtats öppnande är liv..
det behövs ibland bara något litet
andra gånger något stort

vi vet inte alltid hur

jag tycker om din dikt!
2007-03-10

    Jess81
vad vackert..jag upplevde faktiskt just detta idag då jag var ute och promenerade..kände mig stressad och hade verkligen \"tagit med mig jobbet hem\" som man säger..men när jag gick där och hörde fågelkvittret, kände solen värma och såg takdroppet så var det som om en stråle ljus sökte sig in i mit hjärta och jag kände mig vid liv igen, och det som tyngt mig smälte bort=)..
2007-03-10

    eva m h
Det var nog Livet själv som kom in i dig!
2007-03-10

  KonstigaKatter
hmm... som änglar med obetydlig, osynlig rörelse av sin vinge ger push kan ett ögonblick tända eld... Mycket fin text...
2007-03-10

  Söder
Underbart skrivet, och underbart att känna sig vid liv...
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist