Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar tillbaka


Jag längtar tillbaka
till den forntid
då jag i dina ögon
var ett äventyr

då jag
i din mun
smakade bättre
än glass

då dina ögon
höll djupt i mina
och då vi lät oss
få drömmas iväg

då mina dikter och ord
gav dig spänning
och då min syn
gav dig pånyttfött hopp

då min beröring
fick dig att rysa av vällust
och då vi vandrade
sida vid sida

genom den eviga byn
som ett




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 430 gånger
Publicerad 2007-03-10 15:17



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mycket fint...Om saknade av det som var, och det som man så gärna vill få tillbaka!
2007-03-13

    ej medlem längre
Underbara tankar, insvepta i längtande känslor, tack
2007-03-12

  Markattan
Du målar väl upp bilder av längtan och saknad, men också av en stor och stark kärlek.
2007-03-10

  KonstigaKatter
\"forntid\"... ja... den är även som minne uppfriskande... Oh, du har gett smak på känslor som plötsligt, utan att veta när, ja... de bara är men dövade... Mycket, mycket bra text!
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist