Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solskenet kikar fram medan regnet gömmer sig bakom ett moln


Solsken

Solsken kan jag inte få nog av
Solsken
Solsken

Solsken är någonting jag dyrkar
Solskenet ger mig styrka

Visst så kan jag skymta regnet bakom ett moln
Visst så kan jag se
Visst kan jag det!

Det är solskenet som skrämmer bort regnet
Alla mina glada tankar väcks till liv igen
Regnet kommer inte fram
Det stannar surt bakom

Alla här är glada
Skrattar, leker med sandlådan

Skulle regnet komma, så skulle allt fint ruttna, alla skulle vara ledsna och vissa stackare skulle gråta.

Till slut blir alla glada
När solen räddar oss från sorgen
Och torkar upp de blöta torgen!







Övriga genrer av fredrika08
Läst 587 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-10 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredrika08
fredrika08