Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
betraktelse över våra händer....


HÄNDER



Nariga av skurvatten

fårade av dagsverk

handen som beklagar
på axeln

den blinda som stryker
sin hand att se

handen som smeker
len över babyhud


Så kan en hand framtonas!

se sammanflätade händer
i kärlek vi möts

av våra sinnligaste
instrument

känns beröringen.









Fri vers av Karin Rosberg
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-10 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg