Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lyser i mitt hjärta



Du kom till mig med dina vackra ord
omfamnad av kärlek
Och fick mitt hjärta att längta
Du famnade mig med vinden
Kysste mig med Våren
och fick mitt hopp att brinna
Du lyser i mitt hjärta




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-03-11 07:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"kysste mig med våren\" fin känsla o fint språkbruk..
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt