Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan jag göra så här?!


Självförnekelse


Jag förtränger livet!



Jag skapar mina egna hinder!



Jag är fast i skuld!


till mitt eget lidande.







Fri vers av Karin Rosberg
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-11 10:08



Bookmark and Share


    fina
oj ..det känns igen....fan att det ska vara så...kramar om..
2007-03-17

  Rachel Roth
De som har visdom
skulle kanske säga
att det är detta JAG
som är hindret

egot som inte är vårt sanna själv
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg