Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den närande


al-Muqit

 

Så som jorden ger alla varelser föda
får själen sin näring i djupet av vårt inre
som plöjs av varje andetag

Ya-Muqit, Ya-Muqit




Fri vers av Rachel Roth
Läst 438 gånger
Publicerad 2007-03-11 10:13



Bookmark and Share


  Markattan
Varligt och vackert skrivet.
2007-03-11

  noname_realmind
Så vacker så vacker... att andas in denna soliga marssöndag...

Tack!
****+
2007-03-11

  Söder
Helt underbart diktat...
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth