Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Candyman, candyman\"*


Jotack, mina lungor är helt kapabla till att andas igen, hur är det själv?



- Tack, jag mår jättebra,

För,
det enda jag kan tänka på
är att jag har en
underbar känsla i magengropen
det kittlar så där härligt som när vi åkte
bergochdalbanan förra året


för
jag fick en bubbla i halsen igår
och benen bara skriker för
jag vill springa runt
och känna doften av vår


Med mina smutsiga converse
och mina sönderskrapade jeans
vill jag bara att du skall få veta att


jagklararmigutandig(!)
jag kan andas
jag kan tänka igen
utan att trilla ihop på det nyklippta gräset
för att jag saknar dig

- Föresten, glömde fråga, hur är det själv?







Fri vers av inspiration.
Läst 468 gånger
Publicerad 2007-03-11 12:29



Bookmark and Share


  fröken
ja vad ska man säga?
du är du och du är cool och den här var bättre ön bra
hejdå
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.