Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut på allting annat än tankar om dig

Slut på fantasin
Slut på allting vettigt

Du tar upp för stor plats
Hela du liksom fyller min hjärna
Med ingenting annat
Än dig själv

Slut på fantasin nu
Slut på allting annat
Än tankar om dig

 

Jag har försökt alldeles för mycket
Att styra mina egna tankar rätt nu
Men det liksom går inte
Och de halkar alltid tillbaka på dig tillslut...




Fri vers av Fallingforyou
Läst 517 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-11 12:52



Bookmark and Share


  Heartland
en applåd. :)
2007-06-21

  Micael Axelsson
Denna smakar väldigt kärleksfullt... och nog finns det väl risk att det kanske blir som så - att tankarna blir oförskämt enformiga när de tar sig tonen att enbart forma sig kring En, och skuffar bort all annan form av tankeverksamhet...
2007-03-13

  Lasseman VIP
Ja det va mig en självgod en! det är rätt, nu är det dax att man tänker på dig litet..så här får du en applåd. =)
2007-03-13

  Jan Linderoth
Känner att du nästan exploderade! Hemskvacker skildring!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Fallingforyou