Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har vi väl spelat brännboll och beundrat den som vågade ta den runda klubban, i stället för den platta för säkerhets skull, och det gäller även symboliskt.


Brännboll

BRÄNNBOLL

Du måste våga
drämma till bollen
Alla väntar på dig
på sin tur att springa
Kanske lyckas du
på det tredje slaget.

Du släpper klubban
och lubbar iväg
En kort stund
är du i rampljuset
- Visa vad du kan,
ta i för kung och fosterland!
- Låt dig berusas,
le och lev med i segerruset
- Snart är du nere i dalen igen!
Därför måste du våga
- drämma till!




Fri vers av annaregina
Läst 574 gånger
Publicerad 2007-03-11 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annaregina
annaregina