Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du plockar ner stjärnorna och planterar dom i mitt hjärta



Jag har ju alltid längtat efter att
få sitta bredvid
och bara andas litegrann
ta in lukter av rostat bröd
och en nyvaken du

och jag väntade så länge
på att få sträcka mig fram
och bara röra vid din hand och liksom visa






att jag faktiskt älskar dig.




Fri vers av temugg
Läst 360 gånger
Publicerad 2007-03-11 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg