Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mitt hjärta



Håll mitt hjärta
och håll det hårt
för vi ska värna
om det som är vårt

Kärlekens budskap
är ganska svårt

Jag håller ditt hjärta
och håller det hårt
Också jag vill värna
om det som är vårt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-03-12 08:07



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här guldkornet tycker jag mycket mycket om!!!
2007-05-23

  Starfish-Aura
vad vackert...
//Mjao
2007-04-24

  issac.a.m
vackert...
2007-04-11

  Mr G
Det här låter faktiskt som en text till
en fin melodi.
En melodisk rytm man riktigt hör hjärtats slag
Hjärtat är en central del av människan både fysiskt och
emotionellt.

Mr G
2007-03-18

    sunnanvind
Underbart vacker!
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt