Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viktlöshet är oanständig



Viktlöshet är oanständig. Du måste känna fast mark under fötterna, du måste träna dina muskler så att de kan bjuda hårt motstånd mot tunga vikter. Lilla flicka, du måste vända dina ögon från molnen. Deras substanslöshet är en verklighetsflykt vi inte kan tillåta. Du måste låta dina tankar långsamt slicka evighetens väggar och rinna ner mot jorden som borde smakat sött men tyvärr smakar bittert av människors fotsvett. Dina leksaker ska vi lägga i en pappkartong och förvara på vinden där de inte stör någon med sina glada färger och spåren efter din saliv, innan den ännu fått smak av cigarettrök och valhänta kyssar. Älvbarn, andeväsen. Du är oanständig där du lever i dina drömmar därför att du får oss alla att längta bort. Du är en samhällsfara och därför ska du snarast sättas i en skolbänk och lära dig vad ondska är.






Övriga genrer av zelma
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-03-12 17:27



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"viktlöshet är oanständigt\" kan så vara... vet inte ...vet jag att dina ord rinner som nyskirad honung utefter textsidan..
2007-03-25

  Jojo
man borde nog låta dem vara och släppa ut sitt eget lilla barn istället så de fick springa i kapp
2007-03-15

  Vind
In i ledet lilla barn... en mycket tänkvärd text
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

zelma