Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I landet bortom orden vilar sanningen



Hur ska du kunna tala
När du inte har bokstäverna,
De enkla,
De grundläggande
Inte heller stavelserna
Långt mindre ord,
Satser eller meningar

Ser du på mig frågande
Uppgivet
Där du rör dig i en annan värld
Men ännu mycket större

När du tvingar mig,
Att se hur stavelse på stavelse faller
Lämnar bokstav efter bokstav därunder bar
Och all min rädsla och förvirring när också de börjar falla
det bleka intet där bakom

Tvingar du mig
Fastän många mil bortom
Fastän många år emellan
Du,
Ordlös,
Bokstavslös,

Men med sanningen som en fackla mellan dina utsträckta händer




Fri vers av zelma
Läst 519 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-13 10:06



Bookmark and Share


  Ronny Berk
den belysande facklan flammar och regnar gnistor ... du finner ord för beskrivningen av förlorade bokstäver...
2007-04-19

  prinscess VIP
vad nära och bra du skriver
såsom bara du kan
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

zelma