Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sa, det blev en pojke- men de hade räknat fel

 

De sa,

det blev en pojke

 

hal, utsträckt och sprattlande  

dina stora ögon som såg på mig för allra första gången

 

de sa, det blev en pojke

 

men de hade räknat fel

 

bredvid honom låg kvinnan och den lilla flickan

hans späda tvillingsyster  

de tre, som föddes den dagen  

 

jag hade inte kunnat föreställa mig  

att jag kunde bli så

 

stor  

 

jag hade aldrig förstått  

att jag skulle få födas på nytt

att jag skulle upptäcka solen en gång till

att jag skulle smaka salt, sött och surt för första gången igen

att jag skulle le av förtjusning vid sensationen av en isbit

att jag förundrat skulle studera mina händer och deras rörelsemönster

 

jag kunde inte ana

 

Varför hade ingen berättat för mig?

Ville ni vara ensamma om hemligheten?

Tänkte ni, att man aldrig kan förstå förrän det har hänt  

 

iså fall

hade ni rätt!




Fri vers av zelma
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-23 10:14



Bookmark and Share


  prinscess VIP
fantastiskt ska det stå
2007-04-23

  prinscess VIP
ett fanstastiskt möte med ett nytt liv
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

zelma