Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten var den andra jag skrev i mitt liv. Jag var 13 år och väldigt ensam. Tycker att den förtjänar en plats på nätet.


Månskensfyr



Det är mörkt över haven och stormarna yr
men här lyser en strålande månskensfyr
Om du följer dess väg ska den leda dig hem
ty den lyser med glädje och frågar ej vem
som har kommit ut hit, så långt borta ifrån
vilsen i stormen och vågornas dån
Det är mörkt över haven och stormarna yr
men du hittar din strålande månskensfyr




Fri vers av zelma
Läst 632 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-30 20:51



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Underbar, vilken målning. Det är en resa att gå tillbaka i poesin och upptäcka att vi ofta gjort enorma saker redan i unga år.
2007-04-16

  Cris
Ja den var verkligen värd att läggas ut här..
vilken mjuk och fint rim och härlig känsla
fina havsbilder...och ordet månskensfyr var fint
2007-04-13

  * Ammi *
\"Det är mörkt över haven och stormarna yr
men du hittar din strålande månskensfyr\"

Så trösterikt.
Bra skrivet!
2007-04-12

  Ronny Berk
en ordens naturbegåvning redan som tidig tonåring.. har utvecklats till en fullfjädrad lyriker som vuxen kvinna...redan rubriken är ett tidigt mästerverk
2007-04-02

    sailormoon
wow.
den var enkel och kort men ändå inte. och så bra rim.
helt underbar! måste bokmärka.
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

zelma