Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag erkänner utan omsvep - jag är sago- och fantasynörd. Så, nu är det sagt!


En magisk skog

Där älvor dansar,
kentaurer ser på stjärnorna
och enhörningen lever, dold.
Där drömmar lever,
trollen lurar i skuggorna
och alla visioner är sanna.

Skogen står moltyst och tom,
men någonstans bland löv och barr
finns varelser, lever under
som vi trodde var döda sedan länge.
I svaga stunder tror vi att vi glömt dem
men de kommer ännu ihåg oss.

De kommer alltid att finnas kvar.




Fri vers av Hellberg
Läst 452 gånger
Publicerad 2007-03-12 18:50



Bookmark and Share


  Gawain
Fantastisk sagokänsla blandad med realistisk underton. Hur man under promenaden i skogen plötsligt kan känna sig iaktagen, från alla håll... trots att man vet ingen annan kan vara där..

Skön form, rejält bra språk. Den här var riktigt bra!
2007-03-26

  Lillasyster F
Oj så vackert!
Jag tycker speciallt mycket om:

\"I svaga stunder tror vi att vi glömt dem
men de kommer ännu ihåg oss.\"
2007-03-15

    BetweenTheLines
nice
2007-03-12

  Jasmine Turandar
Wow! Underbar! Magisk! Bra gjort! :D
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Hellberg