Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen är inte hemlös



Någon berättade för mig att
sorg bara är kärlek som blivit hemlös
Människan som är ensam var natt
som inte sover,ligger där harmlös
Den tomheten och känslan som ligger där
Hör inte hemma nånstans




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-03-13 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt