Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ledan leder lederiet


Jag ska rymma från jorden

Jag ska rymma från jorden en morgon
när mänskorna gäspar i kapp
Jag reser så lugnt och så stilla
så ingen ska fatta just att

Jag far genom vindens flygande fläng
när dagen är nykläckt och fri
Jag far för att söka min sanning,
jag far för att träffa den i

Den i mig som nu expanderar,
den som ej till fullo fått leva

Jag far för att smita ifrån den,
jag låtit världen göra mig till

Ett sista försök att den nära,
den som jag egentligen vill




Fri vers av Mats VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-03-13 10:12



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Oj, du skriver bra. Men den här skulle jag arbeta ännu mer på om jag var du. Lägg till två strofer och du har en nästan färdig sång. Jag hör redan ansatser till en melodi.
Är det okej om jag visar hur jag menar?
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP