Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som vargälskare jag är måste jag bara skriva vackra ord om detta mäktiga djur.


Varför är alla så rädda för vargar

Ingen rädder för vargen här
vargen här
ylar mot månen
och får svar
långt bort i fjärran
långt bort
långt
eko


tyst


Full måne i svarta natten
Grå vargen på kala hällen
med kalla nosen mot
månen
yyyyyyyl




Fri vers av Lena Dahlström
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-03-13 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Dahlström
Lena Dahlström