Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort sekund


En kort sekund...

Jag kunde stanna i det ögonblicket
för alltid i ensamheten
Ensamheten är ett skönt ställe att besöka
men ett helvete att fastna i.





Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-03-13 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt