Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Både min man och jag har varit nödgade att uppsöka sjukhuset de senaste åren, och då kom denna dikt.


På lasarettet

PÅ LASARETTET

Alla dessa människor som flimrar förbi …
en gång var de friska, färdiga,
\"fit for fight\".
Nu strövar de omkring och hoppas på ingenting
Hopplöshet står skrivet i deras ansikten
i sjukhuskorridorerna
i väntrummen
i hissarna
möter jag deras inåtvända blick.







Fri vers av annaregina
Läst 724 gånger
Publicerad 2007-03-13 18:20



Bookmark and Share


  Gawain VIP
En mycket stark dikt som talar allvar med själen. Jag både känner och ser..
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

annaregina
annaregina