Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade denna i en gammal skrivbok, där jag skrev ner mina dikter när jag var liten...tyckte den var så söt!


jag vill ha vår!

kylan biter i
kinder och tår
fötterna längtar
tills det blir vår.




Fri vers av angel of tears
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-03-14 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears