" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




blues 01

 

när varje ojämnhet 
i  marken
utgör ett oöverstigligt
hinder

då vet man,
men fan inte hur

lite senare
går man vidare
som om
inget hade hänt

 




Fri vers av aftermath
Läst 517 gånger
Publicerad 2007-03-14 16:49



Bookmark and Share


  Azerola
Yeah! But I still got the blues from you!
2007-03-14

    sunnanvind
Ja, det är märkligt...Bra skrivet!
2007-03-14

  Maud Li
T.o.m. diktens form står på ett ben - antar att det var medvetet! Visst är det förunderligt hur perspektivet kan ändras!
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp