Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet


Att frysa fast
ett ögonblick,

hinna uppfatta liljekonvaljen,

skvalpa med vågskummet,

le i ett duggregn

Och sedan se
slutet av resan




Fri vers av Lavendelnatt
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-02-16 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavendelnatt