Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödscirkeln


Vi skall sitta
med fötterna i sanden
Och under stråhatt vidimera
för våra havssjälar
att solen dör mot horisonten ikväll

Likväl skall vi i
dagbräckningen
möta den

Hälsa, och lyfta på vår stråhatt

igen




Fri vers av Lavendelnatt
Läst 529 gånger
Publicerad 2005-07-06 16:48



Bookmark and Share


  nicklas ekström
lite karin boye känsla över dikten ... mkt bra ...
2005-08-05

  A-M
Du vet vad du gör! :)
2005-07-07

  Håkan Eklund
du lyckas totalt med att skriva så man får känsla av att det är en gammal dikt som funnits läänge. dikten återger mörka stämmningar och lite apatisk dysterhet.

jag skulle personligen inte ha använt orden vidimera och dagbräckning. dom ser man, jag(?), så sällan att man flyttar fokus från diktens händelser.
2005-07-06

  Kapten M.
Svart sommar, vad vackert!
2005-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Lavendelnatt