Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterbetraktare


Jag ser mina händer
trycka mot rutan

och imman
blommar mot fönstrets
ram

Kylan river gardinen
och träden frostas
framför mina ögon

I stillhet vittnar jag
snöflingors dödsfärd
mot marken

Men jag är blott en betraktare
bakom skyddat glas




Fri vers av Lavendelnatt
Läst 506 gånger
Publicerad 2005-05-27 12:16



Bookmark and Share


  Mats L.
Inte dum den här
2005-05-27

    sphinx
Helt enkelt snyggt... !
2005-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lavendelnatt