Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dahlia


Ekens bladverk agerar
månskensschabloner

och
Silverfläckar
i gräset
Vaggar
i brisen

På min nattväg
förtydligas hjulspår i sanden,
ett gammalt flyktminne där
endast hästen var vittne

Daggdoft och blomster
draperar min vind
och
mystiken spelar sin
betydande roll

Jag påskyndar stegen
och
ser tankfullt
upp mot
Min stjärnklara vän

men
i natt är
är blott månen mitt vittne




Fri vers av Lavendelnatt
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-02-16 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavendelnatt