Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
huvudnyheter


världen i dag

2007-03-14

 

två vargar har rymt från Kolmården

var femtonde minut dör ett barn i Zimbabwe av aids

.




Fri vers av aftermath
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-03-14 17:12



Bookmark and Share


  Antropofagen
Proportioner. Jag orkar inte ta till mig allt, stänger av. Tänker på en teckning för några år sen, med ett svältande naket barn med ett plakat... -rädda Nelson (noshörningsungen på kolmården). Den bilden bränner ännu näthinnan.
2007-03-21

  Ezo
Vad bra att du tar upp detta...det gör så ont, att samtidigt som vi lever här, går till jobbet, skola, spelar fotboll eller vad som helst så dör tusentals människor varje dag på grund av fattigdom och dylikt....
2007-03-18

  Azerola
Så otroligt engagerad du är. Att läsa viktiga nyheter går inte bättre än att göra så här. Sånt här behövs. Tack!!
2007-03-14

    sunnanvind
Vet du, det där känner jag oxå! Ibland får man spy-känsla!!!
Hur klokt av dig som helst! Applåder!
2007-03-14

  Maud Li
Ja jisses, två perspektiv in absurdum...
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp