Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(O)LYCKLIG

Flera nätter har vi filosoferat
om livet, du och jag
smuttandes på livets röda

Jag har sagt att det handlar
om ett jagande
efter den totala lyckan

falskt inpräntad i mitt huvud
porlande av hunger i mitt blod
en törst jag vill släcka

hand i hand sitter vi här
du och jag och teven
följer dem som inte funnit

kramar om varandra
i tystnad
för att vi funnit

min lycka är nådd
hurra jag är i mål
men sen då

från pojke till man
har jag med svårigheter
tämjt dig

två under
lycka och mirakel
har vi skänkt oss

rent och rymligt
stolt jag visar upp
vad vi byggt

men sen då
är målet nått
jag längtar

längtar efter nya mål
ansvarslös
oharmoni

saknar
rymmer i mina tankar




Fri vers av hajjag
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-03-14 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag