Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H e j d å

du skrev dig ut dig själv
på mina tangenter

varje bokstav gjorde ont
och skönt

som att gråta
när man hållit sig
för länge




Fri vers av Alfie M
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-03-14 23:48



Bookmark and Share


  KeL
skönont *applåd*
2007-03-16

  lodjuret/seglare VIP
bokmärker av någon anledning
som jag inte riktigt kan förklara
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M