Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag gillar inte mina drömmar just nu:(


svikare i drömmars värld.

åh, var det bara du.
besviken röst i
andra luren.

ja, det var bara jag,
ledsen röst i
denna luren.

när försvann lyckan
mellan oss?
när blev våra möten
bara av
pågrund av slentrian?

var träffade du
henne?
varför, dög inte
jag?

när?
var?
varför?

älskade ser du inte?
du gör mig illa!
när slutade du älska?
var började du älska
pånytt?




Fri vers av angel of tears
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-03-15 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears