Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

språkets paradox

 

jag känner på mig att jag har någonting att säga

men det är svårt när alla dessa ord kommer i vägen

hela tiden

 

 

 

 

 




Fri vers av Vipe
Läst 665 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-15 09:54



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Pärla, som sagts.
2007-05-14

    wilja
det här är en liten pärla!

för övrigt.. verkar du faktiskt ha något angeläget att säga..
2007-04-05

  Sanningsägaren VIP
Klockren!
2007-03-25

  prinscess VIP
ja ibland kan orden finnas där men det gäller bara att de faller till sin spets på rätt plats...hög igenkänningsfaktor
bra skrivet
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Vipe
Vipe