Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är sann, men inte verklig

Hon är en rosa uppenbarelse i gråskala
Motsägelsefull, men sann
Hon väver sitt nät av taggtråd

Från hennes fönster strömmar tonerna
Mjuka, men hårda
De talar inget språk

En morgon tystnade tonerna och dog
En tystnad så kompakt
Nätet vävdes ej mer

Hon vilar i den varma jorden numer
Som gudinnan själv
Hennes val var döden




Fri vers av Nephlinea
Läst 631 gånger
Publicerad 2007-03-15 08:54



Bookmark and Share


    Suicide
vackert.
Ett ord som säger allt.
Vackert.
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea