Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jacke ville ha nåt med en liknande epilog.


Sol och vårare kan göras svårare.

Solochvårigt interim
Klorofyller glädjehickan
Vitaminskt simsalabim
Skiner sprakigt, solestickan

Fiskar fram så, apelsin
bubbelglad som sockerdrickan
Suger soligt energin
därför har jag vår i fickan.




Fri vers av Antropofagen
Läst 433 gånger
Publicerad 2007-03-15 22:27



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Helt j-a underbart!!!
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen