Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hop med ord man kan tänka på om man vill se det bästa i andra


Strange Angels

Most people don\'t know there are angels,
whose only job is to make sure you don\'t get too comfortable,
and fall asleep, and miss your life.




Övriga genrer av zebrafisk
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-03-15 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kom du på detta själv? Fint! =)
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

zebrafisk

Mina favoriter
MSN